Nauka języka holenderskiego w Holandii | Nauka języka polskiego w Holandii | Nederlands
15549
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15549,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Nederlands

Wie ben ik?

Mijn naam is Monika Gajek. In 2011 ben ik gestart met een kleinschalig taalinstituut V-TAAL in Helmond en Venlo. Van beroep ben ik taalleraar, afgestudeerd als drs. in de Poolse taal en letterkunde en Bachelor in de Engelse taal. Ik ben ook gekwalificeerd taalcoach en NT2 docent. Mijn werk is ook mijn passie. Ik werk samen met Nederlandse collega’s. Zij geven les aan gevorderden in de Nederlandse taal.

Wij verzorgen de onderstaande taalcursussen:

Nederlands (NT2) en Engels voor Polen. Pools voor Nederlanders.

Heeft u Poolse medewerkers of collega’s? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Een belangrijk struikelblok voor het goed functioneren op de werkvloer voor Poolse vrouwen en mannen in Nederland is het beheersen van de Nederlandse taal. Een nieuwe taal leren kan lastig zijn, zeker naast een voltijd baan. Dankzij de taaltraining met de Poolstalige leraar wordt dat een stuk makkelijker.

 

 

 

POOLS ( język polski jako obcy)

Basiscursus Pools

A0- A1

Dinsdagen van 19.00 tot 21.00, start 13 september – einde 20 december

15 lessen van 2 uur

Kosten: 380 euro inclusief lesmateriaal

Groep: minimaal 6 – maximaal 8 personen

Voorkennis is niet vereist, de cursus is gericht op volwassenen.

Het Pools is met ongeveer 40 miljoen sprekers een van de grootste talen van de Europese Unie. Polen wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Je vindt er alles: historische steden met talloze bezienswaardigheden en een gevarieerd landschap met een kust, merengebieden, bergen en een oerbos. Polen is ook een van de snelst groeiende economieën in de Europese Unie. Basiskennis van het Pools opent nieuwe zakelijke mogelijkheden in Polen en kan goed van pas komen in Nederland als je bijvoorbeeld op je werk met Poolse werknemers of collega’s wil communiceren. In deze basiscursus Pools staat de communicatie in de dagelijkse situaties centraal, onder andere: zeggen hoe je heet, objecten uit je naaste omgeving benoemen, begroeten en afscheid nemen, jezelf voorstellen, zeggen wat voor werk je doet, praten over jouw familie, praten over je hobby’s, vertellen hoe jouw dagelijks leven eruitziet, de weg vragen en wijzen, een gesprek voeren in een winkel.

DUTCH

Beginner’s course from level zero to A1.

The course consists of 12 meetings of 2.5 hours each, i.e. 30 hours in total. Classes deal with everyday situations, including: introducing oneself, polite phrases, talking about the family, talking about everyday activities, making appointments, eating and drinking, shopping, describing one’s appearance and visiting a doctor. At each meeting you have the opportunity to speak, and train your listening and reading and writing skills. Your progress is regularly checked and tested. After the course, you will be able to talk about the present, future and the past.

You can work online with teaching materials.

You will learn about 1,200 words.

The group consists of a maximum of 10 people and a minimum of 6.

Total cost: 380 euros (including materials)

Registration on the:  vtaal.com website in the ZAPISZ SIĘ NA KURS   tab, please add: DUTCH

Cursusinformatie V-Taal – neem contact met ons via info@vtaal.com

Szkoły w których prowadzę zajęcia